Menu
Your Cart

Silent Coat

Silent Coat
Brand: Silent Coat Model: Silent Coat Extra Shop Pack
Silent Coat Extra Shop Pack       6 sheetsSilent Coat Extra is de grote broer van de normale Silent Coat. Met 4 mm dikte absorbeert het meer trillingen over een breder frequentiebereik.Dempt rammelende interieurdelenVermindert storende rij- en bijgeluidenVerbetert het rijcomfortV..
€ 40,00
Excl. BTW:€ 33,06
Brand: Silent Coat Model: Silent Coat Extra Volume Pack
Silent Coat Extra Volume Pack   12 sheetsSilent Coat Extra is de grote broer van de normale Silent Coat. Met 4 mm dikte absorbeert het meer trillingen over een breder frequentiebereik.Dempt rammelende interieurdelenVermindert storende rij- en bijgeluidenVerbetert het rijcomfortVerbetert de..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
Model: Silent Coat Multilayer Extra Volume Pack
Silent Coat Multilayer Extra Volume PackMultilayer Extra is het meest effectieve ontdreuningsmateriaal van Silent Coat. De meerlaags sandwich constructie versterkt de dubbele functie van de Silent Coat dempingsmaterialen. De onderste laag absorbeert de resonanties in het plaatstaal en de middelste l..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
Brand: Silent Coat Model: Silent Coat Noise Buffler 20
20 mm dik isolatiemateriaal warmtewerend, speciaal voor onder de motorkap1 m²..
€ 35,00
Excl. BTW:€ 28,93
Brand: Silent Coat Model: Silent Coat Shop Pack
Silent Coat Shop Pack    8 sheetsSilent Coat is ontwikkeld als ontdreuning voor plaatmateriaal in de auto. Dankzij de flexibele samenstelling laat het zich gemakkelijk vormen, zonder het gebruik van een heatgun.Dempt rammelende interieurdelenVermindert storende rij- en bijgeluidenVerbetert..
€ 35,00
Excl. BTW:€ 28,93
Brand: Silent Coat Model: Silent Coat Starter Set
Silent Coat Starter Set     4 sheetsDe profs wisten het al langer, het dempen van de portieren loont zich! Het dempingsmateriaal is een kleine investering als je bekijkt wat je ervoor terug krijgt: Meer bass, beter geluid en minder lawaai. Dankzij de Starter Set is er nu ook een pakke..
€ 19,00
Excl. BTW:€ 15,70
Silent Coat Volume Pack
2 - 3 Days
Brand: Silent Coat Model: Silent Coat Volume Pack
Silent Coat Volume Pack       20 sheetsSilent Coat is ontwikkeld als ontdreuning voor plaatmateriaal in de auto. Dankzij de flexibele samenstelling laat het zich gemakkelijk vormen, zonder het gebruik van een heatgun.Dempt rammelende interieurdelenVermindert storende rij- en bijg..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7