Menu
Your Cart

Coating

Coating
Brand: SICare Model: Duro
SiCare Duro Wheel CoatingBeschrijving:SICARE DURO een premium Quartz-coating speciaal ontwikkeld voor velgen, remmen of uitlaten en beschikt met de nieuwste Nano-technologie over geheel unieke eigenschappen zoals ultra hydrofoob en bestand tegen extreem hoge temperaturen.Duro heeft een gehalte van m..
€ 46,50
Excl. BTW:€ 38,43
Brand: SICare Model: SiCare Easy Coat
SiCare Easy CoatSiCare Easy Coat is een keramische coating op nanobasis die zijn naam eer aan doet, hij is gemakkelijk in gebruik.Easy Coat is een zeer gebruiksvriendelijke "caster on and dry" coating die door iedereen gebruikt kan worden en zo simpel is als het klinkt.Easy Coat heeft een PH-toleran..
€ 50,80
Excl. BTW:€ 41,98
Brand: SICare Model: SiCare ENVY - 30ml Pro coating
BeschrijvingSiCare Envy 5 jaar Pro coating!SiCare ENVY is de gladste, sterkste en meest hydrofobe coating in ons assortiment, met een duurzaamheid tot 5 jaar!OPMERKING SiCare Envy is een professionele coating die we extreem laag geprijsd hebben, zodat iedereen kan deelnemen aan deze fantastische coa..
€ 112,95
Excl. BTW:€ 93,35
Brand: SICare Model: Sicare
Sicare Repel Glass Coating:SiCARE REPEL IS EEN ZEER STERKE KERAMISCHE COATING VOOR GEBRUIK OP DE AUTO MAAR OOK VOOR  BUITEN/BINNEN GEBRUIK OP ALLE OPPERVLAKKEN VAN GLAS.AANDACHT!!! VERDAMPT  SNEL, ZORG DAT DE FLES NOOIT OPEN BLIJFT EN HET AANBRENGEN/DROGEN MOET BINNEN ONGEVEER 10 SECONDEN ..
€ 25,00
Excl. BTW:€ 20,66
Brand: SICare Model: SiCare Trim-X Plastic coating
SiCare Trim-X  Kunstof CoatingSiCare TRIM-X is Nano coating voor kunststof met een houdbaarheid van 2 jaar!SiCare TRIM-X is een keramische nanocoating speciaal ontwikkeld voor kunststof oppervlakken, de meeste mensen kennen wel een traditionele "bumpergel" die je op je kunststof bumper kunt aan..
€ 50,80
Excl. BTW:€ 41,98
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5